Belediyemizden Öğrencilere Dijital Eğitim Desteği
Belediyemizden Öğrencilere Dijital Eğitim Desteği
Tarih : 09-09-2024 46 defa incelendi

 

 

Çınar Belediyesi, üniversite kazanan öğrencilere burs imkanı sağlamanın yanı sıra eğitime katkı sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda LGS, YKS-TYT-AYT sınavlarına hazırlanan öğrenciler için online ve ücretsiz eğitim desteği hizmeti verilecek.

Belediyemiz orta ve lise düzeyindeki öğrencilerin eğitim ihtiyacını karşılamak amacıyla yeni bir proje hayata geçiriyor. Proje ile öğrencilerin dijital becerilerinin geliştirilmesi ve eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması hedefleniyor. Eğitimde teknolojinin gücünden yararlanarak öğrencilerin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını amaçlayan belediyemiz, dijital eğitim programıyla eğitimde destek bulamayan öğrencilere fırsat sağlıyor.

Dijital eğitim programının öğrencilerin başarısına olumlu katkı sağlayacağını belirten Belediyemiz Eş Başkanları Semra Akyüz ve Mehmet Şerif Arzu, Çınar Belediyesi olarak öğrencilerin eğitimlerine her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ve daha fazla öğrenciye ulaşarak eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

 

Online Eğitim Platformu, eğitime hak kazanan öğrencilere verilecek olan eğitim kartı ve kod ile kullanılabilecek. Ücretsiz online eğitim fırsatından faydalanmak isteyen öğrenciler ikametgah belgesi, öğrenci belgesi ve Lise diploması ile Nujîyan Parkı’mızda bulunan Kültürü ve Sosyal İşler Müdürlüğ’ne başvuruda bulunabilirler.