Belediyemizden Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere 15 TL Eğitim Desteği
Tarih : 16-10-2024 10 defa incelendi

 

Çınar Belediyesi, üniversiteye ilk defa kayıt yaptıran 114 öğrenciye toplamda 15 bin TL eğitim desteği verecek. Eğitim desteği Çınar’da yaşayan, devlet ya da yüzde yüz burslu özel üniversiteleri kazanan öğrencileri kapsıyor.

114 Öğrenciye 15 Bin TL Eğitim Desteği

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü aracılığıyla, Ağustos ayında Çınar’da ikamet eden ve üniversiteye ilk kez kayıt yaptıran öğrencilere yönelik önemli bir eğitim desteği başlattı. Bu destek kapsamında, devlet veya özel üniversiteleri yüzde yüz burslu kazanan öğrencilere 15 bin TL eğitim yardımı yapılacak. Destekten faydalanacak toplam öğrenci sayısı ise 114 kişi olarak belirlendi.

Başvurular Tamamlandı

Eğitim desteği için başvurular 22 Ağustos 2024 ile en geç 06 Eylül tarihleri arasında alındı. Devlet üniversitelerine yerleşen, vakıf veya özel üniversitelere yüzde yüz burslu giren öğrenciler, gerekli belgelerini elden Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne teslim ederek başvurularını tamamladı.

Başvuruların ardından belgeler kontrol edilerek 114 öğrenciye burs verileceği netleştirildi. Eğitim desteği 2 ay arayla 5 bin TL toplamda ise 15 bin TL olmak üzere öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.