Tenis Turnuvası’nda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi

Çınar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde geçtiğimiz hafta Pazar günü Nûjîyan Parkı’nda düzenlenen 1. Geleneksel Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye girenlere ödülleri verildi.Tenis turnuvasında dereceye giren sporseverlerin ödüllerini, Çınar Belediyesi Eşbaşkan Yardımcısı Fatime Dengiz ve Meclis Üyesi Suphi Turan verdi. Turnuvanın birincisine eşofman takımı, ikincisine Çınar Belediyesi Spor Kulübü Forması, üçüncüsüne ise masa tenisi raketi ödülü verildi. Turnuva birincisine ödülünü veren Fatime Dengiz, Çınar Belediyesi’nin spora ve sporcuya gereken hassasiyeti gösterdiğini söyledi. Turnuvanın ikinci ve üçüncüsüne ödüllerini takdim eden Suphi Turan ise, sporseverleri başarılarından dolayı tebrik etti.