Giysi Bankası’ndan İhtiyaç Sahiplerine Kıyafet Yardımı

Toplumdaki dayanışmayı büyütmek için çalışmalarına devam eden Çınar Belediyesi, “Giysi Bankası Bizim Dükkan’a” Ramazan ayında başvuran ihtiyaç sahibi 62 kişiye kıyafet yardımında bulundu.

Çınar Belediyesi, geliştirdiği sosyal projeyle ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. Nujîyan Parkı içerisinde yer alan Giysi Bankası’na açıldığı Ocak ayından bu yana birçok başvuru yapıldı. Başvuruların ardından bugüne kadar toplam 500 kişiye  yardımda bulunuldu. İhtiyaç sahiplerine, mont, pantolon, gömlek, tişört, kazak, çorap, ayakkabı ve eşofman gibi kıyafetler dağıtıldı. Ramazan ayı dolayısıyla ise, 42 kadına 125 parça, 20 erkeğe de 90 parça kıyafet dağıtımı yapıldı.

İhtiyaç sahipleri belirleniyor

Çınar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Hamit Arzu, gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerini belirliyor.

Giysi Bankası’nda çocuk, kadın, genç ve yetişkinler için farklı türlerde kıyafet ve ayakkabı bulunurken, ihtiyaçlar kimi zaman Giysi Bankası’nda kimi zamanda bizzat ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediliyor.

Giysi Bankası bağışlarınızı bekliyor

Toplumda dayanışma duygusunu büyütmek amacıyla Çınar Belediyesi, kurum ve hayırsever vatandaşların bağışlarını da kabul etmeye devam ediyor. Bağışta bulunmak isteyen kurum ve hayırseverler, Sosyal Hizmetler “Giysi Bankası Bizim Dükkan’a”  kıyafet yardımında bulunabilir.