Çınarlılar İçin Yeni İmar Yolları Açılıyor

Çınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açarak vatandaşların daha kolay ulaşım sağlaması için çalışma başlattı.

Çalışmalara dair bilgi veren Fen işleri Şefi Mehmet Burhan Arzu, çalışmaların ilçe halkına ulaşım kolaylığı sağlamak için başlatıldığını belirterek, ”Yeni konutlaşmanın olduğu yerlerde dağ malzemesiyle dolgu ve sıkıştırma işlemleri yapılıyor.Yeni imar yollarının açılması, ilçe içi trafik ağının genişlemesini ve bölgede planlı yerleşmeyi sağlayacak. Yenimahalle’de toplamda 2 kilometre ve 12 metre genişliğinde imar yolu açılacak. Böylece burada yaşayan vatandaşlar ulaşımda zorluk yaşamayacak” dedi.

İhtiyaç dahilinde imar yollarının açılması için çalışmaların devam edeceğini belirten Arzu, çalışmalarda 4 kamyon, ekskavatör, silindir, arazöz ve loderin kullanıldığını da söyledi.