Çınar’da Üst Yapı Çalışmaları Başladı

Çınar Belediyesi üst yapı çalışmalarını başlattı. DİSKİ tarafından yürütülen kanalizasyon ve temiz su hattı (alt yapı) çalışmaları sırasında bozulan yolların onarımları yapılarak, ilçe halkının mağduriyeti giderilecek.

Çalışmalara dair bilgi veren Mimar Şeyhmus Erzem, “DİSKİ’nin alt yapı çalışmaları nedeniyle yollar bozuldu. Öncelikle bozulan yollar, sokaklar çamurdan arındırılacak. Kepçeler çamuru alarak yolları düzeltmeye başladı. Saha düzeltildikten sonra silindir yardımı ile sıkıştırılan yollara kilitli parke taşı döşenmeye başlanacak.

15 Ekim’de startı verilen çalışmaların 1 buçuk yıl (550 gün) süreceğini belirten Erzem, “DİSKİ’nin alt yapı çalışmaları yüzde yüz bitmediği için bize teslim edilen mahalleyi bitirip diğer mahalleye geçeceğiz. İlk olarak Eski Mahalle’de alt yapı çalışmaları bittiği için ilk kepçe vuruldu. Eski Mahalle’de üst yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra çalışmalar Yeşil Mahalle ve Gazi Mahallesi’nde devam edecek. Ana caddelerde kaldırımlı yollar, ara sokaklarda ise parke döşenecek” diye konuştu.