Çınar’da Fatih Mahallesi Parkı Yapılıyor

Çınar Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile ilçe merkezine ve mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Şehir merkezinin 8. Parkı Fatih Mahallesi’ne yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Fatih Mahallesi’nde mahalle sakinleri için yeni bir dinlence ve oyun alanı oluşturuluyor. Yatılı Bölge Okulları karşısında yapımına başlanan park içerisinde çocuklar için farklı oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de dinlence alanları yer alacak. 6 bin metrekarelik alan üzerine yapılacak yeni parkın içerisinde; 2 kauçuk zeminli çocuk oyun grubu, oturma bankları, 7 kamelya ve yeşil alanlar olacak.

Parkın çalışmasını yürüten ekipler, ilk olarak parkın istinat duvarlarını örüyor. Çınar’da hemen hemen her mahalleye dinlence ve yeşil alanlar kazandırdıklarını belirten Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürü Veysel Elmalı, yeni parkın tamamlanmasının ardından mahalle sakinlerinin aileleri ile birlikte vakit geçirebileceği bir alana daha kavuşacaklarını söyledi.