Çınar Belediyesi’nin Yaz Spor Kursları Açılıyor

Çınar Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen yaz spor  kursları, bu yıl okulların kapanması ile birlikte start alacak. İlçede, voleybol, basketbol ve kort tenisi kursları açılacak. Bugün itibariyle başlayan kayıtlar kursların başlama tarihi olan 11 Haziran’a kadar sürecek.Açılacak olan kurslar hakkında bilgi veren basketbol eğitmeni Mehmet Akyılmaz,  Çınar Belediyesi olarak spora önem verdiklerini belirterek, “Okulların kapanmasıyla açacağımız spor kurslarımız 3 ay sürecek . Kurslarımızın startını 11 Haziran’da vereceğiz. Voleybol, basketbol ve kort tenisi dallarında kurslar açılacaktır. Haftanın üç günü voleybola, haftanın iki günü ise basketbola ayrılacaktır. Kurs saatleri ise sabah saat 8:30 ile 11:00 aralığında olacaktır. Kurslarda 12’şer guruplar halinde takımlar oluşturulacaktır. Kayıt sayısı arttıkça yeni takımlar kurulacaktır. Kurslarımızdaki temel amacımız basketbol , voleybol ve kort tenisini sevdirmekten ziyade öğrencilerin kendilerini daha özgür ve öz güvenli ifade edebilmelerine yardımcı olmak” dedi.

Kurs kayıtları için başvurular, havuz kompleksinde ya da kültür merkezinde alınacaktır.