Çınar Belediyesi, Öğrencileri BESYO’ya Hazırlayacak

Çınar Belediyesi,  hayali beden eğitimi spor yüksek okulu olan öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek için önemli bir adım atarak BESYO kursu açıyor.

Öğrencileri BESYO kursuna  eğitmen Mehmet Akyılmaz ve Feryat Kurkut hazırlayacak. Açılacak kurs hakkında bilgi veren eğitmenlerden Feryat Kurkurt, Çınar  Belediyesi’nin spor faaliyetlerine bir yenisini eklediğini belirterek, “Daha önce açmış olduğumuz basketbol, kort tenisi, masa tenisi, futbolun yanında Çınarlı gençlere yönelik beden eğitimi hazırlık kursunu da açmayı planlamaktayız.  Bu kursun amacı beden eğitimi bölümünü okumak isteyen gençlere yaşadıkları alandan daha uzaklara gitmeden bu olanağı sağlamak. Çınar’da, sporla uğraşan gençlerimizin beden eğitimi bölümünü kazanabilmelerine biz Çınar belediyesi eğitmenleri olarak gerekli özveride bulunacağız. Yeterli başvuru sayısına ulaşıldığında kurs vakit kaybetmeden başlatılacaktır” diye konuştu.

Kursa kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, Nûjîyan Parkı Havuz Yanı’na başvuruda bulunabilirler.

İletişim: 0537 576 58 51-0532 540 66 84