Çınar Belediyesi 300 Kişiye Kıyafet Yardımında Bulundu

Toplumdaki dayanışmayı büyütmek için çalışmalarına devam eden Çınar Belediyesi, Giysi Bankası’na başvuran ihtiyaç sahibi 300 kişiye kıyafet yardımında bulundu.

Çınar Belediyesi, geliştirdiği sosyal projelerle ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. İlçedeki Nûjîyan Parkı’nda yer alan Giysi Bankası’na son iki ayda gelir düzeyi düşük yüzlerce kişi başvurdu. Başvuruların ardından belirlenen 300 kişiye randevu sistemiyle ihtiyaç duyulan, mont, , pantolon, gömlek, tişört, kazak, çorap, ayakkabı ve eşofman gibi kıyafetler paketlenerek dağıtıldı.

Giysiler İhtiyaç sahiplerine verildi

Çınar Belediyesi tarafından oluşturulan tespit komisyonu, gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerini belirledi.

Giysi Bankası’nda çocuk, kadın, genç ve yetişkinler için farklı türlerde kıyafet ve ayakkabı bulunurken, yazlık ve kışlık olmak üzere iki çeşit kıyafet dağıtımı yapıldı. Giysi Bankası,ailelere ya da ihtiyaç sahiplerine kıyafet ve ayakkabıları tutanakla teslim etti.

Giysi Bankası bağışlarınızı bekliyor

Toplumda dayanışma duygusunu büyütmek amacıyla Çınar Belediyesi, kurum ve hayırsever vatandaşların bağışlarını da kabul  etmeye devam ediyor. Bağışta bulunmak isteyen kurum ve hayırseverler, daha çok kişinin yardımlardan faydalanması adına Giysi Bankası’na kıyafet yardımında bulunabilir.