2017/ 23 Nolu Karar

Kararın Konusu Yeni Küme Evleri İsmi Verilmesi

Belediye Meclisini Teşkil Eden Kişiler

Meclis Başkanı: Mehmet Mürşit EKİNCİ-Meclis 1. Başkan Vekili
Meclis Üyeleri: Abdulkadir ARZU, Rahmi ÖZMEN, Akife ÇİFTÇİ, Mehmet Eşref MAMEDOĞLU, Kevser ARSLAN, Beyaz KAPLAN, Nezir ALTUNER, Fatime DENGİZ EREN, Deniz DEMİR, Suphi TURAN, Muazzez BATUR, Abdullah ÇİFTÇİ, Mehmet KARACA, Hadi GÜLÇER, Mehmet DELİ, Celal MENEKŞE, Abdulcelil YETİŞTİREN, Nazim ÖZMEN, Mahmut DAĞHAN, Mehmet ÇAKMAK, Maruf ŞEYHAN, Ramazan AZBOY

Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci Maddesine göre, 11 Ağustos 2017 Cuma günü, saat 14.00’te Belediye binası toplantı salonunda toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunun 23.06.2017 tarih ve 1 sayılı ve İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 23.06.2017 tarih ve 6 sayılı “Sokak veya Küme Evleri” konulu raporları incelenerek gereği düşünüldü.

İlçemiz Alabaş Mahallesi sınırları içerisinde; ancak mahalleye epeyce uzak ve mahallenin batısında, tepe sayılan bir mevkide, okullardan yaklaşık 2 kilometre uzakta ve 40 hane olan yerleşim yerinin; alınan Komisyon kararları doğrultusunda Alabaş Mahallesine bağlı küme evleri olmasına ve Azizoğlu olarak adlandırılmasına meclisçe oy birliği ile karar verildi.

Mehmet Mürşit EKİNCİ

KÂTİP

Kevser ARSLAN

KÂTİP

Rahmi ÖZMEN

5393 Sayılı Belediye Kanununun 81. Maddesine göre tasdik olunur.

İsmail ŞANLI

Çınar Kaymakamı

ÇINAR KAYMAKAMLIĞI

Kararın Sayısı                          :           2017/23

Kararın Tarihi                          :           11/08/2017

Teslim Alındığı Tarih                 :           14/08/2017

Defter Kayıt Numarası             :

Teslim Alanın Adı Soyadı         :           Mehmet ÇETİNER

Görevi                                     :           Yazı İşleri Müdür V.

İmzası                                      :