2017/ 16 Nolu Karar

Kararın Konusu Gayrimenkul (Arsa) Satışı

Belediye Meclisini Teşkil Eden Kişiler

Meclis Başkanı: Ahmet CENGİZ-Belediye Başkanı
Meclis Üyeleri: Abdulkadir ARZU, Rahmi ÖZMEN, Akife ÇİFTÇİ, Kevser ARSLAN, Mehmet Mürşit EKİNCİ, Beyaz KAPLAN, Nezir ALTUNER, Fatime DENGİZ EREN, Deniz DEMİR, Suphi TURAN, Muazzez BATUR, Abdullah ÇİFTÇİ, Mehmet KARACA, Hadi GÜLÇER, Mehmet DELİ, Celal MENEKŞE, Abdulcelil YETİŞTİREN, Nazim ÖZMEN, Mahmut DAĞHAN, Mehmet ÇAKMAK, Maruf ŞEYHAN, Ramazan AZBOY

Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci Maddesine göre, 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye binası toplantı salonunda toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünün 28.04.2017 tarih ve 4 sayılı “Gayrimenkul (Arsa) Satışı” konulu yazı ve ekleri incelenerek gereği düşünüldü.

İlçemiz Fatih ve Yeni mahallelerinde bulunan ve vatandaşlarımızın tasarrufunda olup, Kadastro tarafından yapılan çalışmaları sırasında belediye adına kayıt edilen Yeni mahalle 174 ada 1 nolu parseldeki 399,09 m2’lik arsa ile Fatih Mahalle 218 ada 47 nolu parseldeki 123,76 m2’lik arsaların satışlarının yapılması için gerekli inceleme ve çalışmaların yapılması amacıyla konunun İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilmesine meclisçe oy birliği ile karar verildi.

Ahmet CENGİZ

KÂTİP

Kevser ARSLAN

KÂTİP