TJK, Çınar Belediyesi Koşusu Düzenledi

Türkiye Jokey Kulübü (TJK), Çınar Belediyesi Kupası Koşusu düzenledi. Koşunun galibi olan Vindırhat adlı atın sahibine Belediye Eşbaşkanı Ahmet Cengiz adına başkan vekili Suphi Turan, Çınar Belediyesi Kupası’nı takdim etti.

Türkiye Jokey Kulübü, Çınar Belediyesi adına kupa koşusu düzenledi. Çınar’ın Beşpınar Mahallesi Diyarbakır Hipodromu’nda saat  16.30’da gerçekleşen koşuya Çınar Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Çiftçi meclis üyeleri ve çalışanları da davetli olarak katıldı.

Birincilik için 10 atın mücadele ettiği koşunun galibi 1 numaralı Vindırhat adlı at oldu.Türkiye Jokey Kulübü Televizyon’unda da canlı olarak yayınlanan Çınar Belediyesi Koşusu’nda birinci olan atın sahibi Mehmet Ünlü’ye Çınar Belediyesi Eşbaşkan vekili  Suphi Turan Birincilik Kupası’nı takdim etti.