‘Söz Verdik Sözümüzü Yerine Getirdik’

Çınar Belediyesi, Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Lise ile yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi yolunu asfaltladı. Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Cengiz,  asfaltlama çalışmasına ilişkin “O yolun asfaltlanmasına yönelik öğrenci ve velilerden talep vardı. Biz de söz verdik sözümüzü yerine getirdik” dedi.

Çınar Belediyesi, Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik ile yapımı süren İmam Hatip Lisesi yolunu asfaltladı. Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Cengiz, “Öğrencilerimizden ve velilerimizden bu yönde talep vardı. Programımızda olmamasına rağmen kıt kanaat imkanlarımızı kullanarak o yolu yaptık. Öğrenci ve velilerine söz verdik sözümüzü yerine getirdik. Biz bu yönlü çalışmalarımızı devam edeceğiz.” dedi.