Çınar’ın Küçak Sanayi Sitesi’nde Yeni İşyerleri Hizmete Hazır

Çınar Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi ek hizmet birimlerinin yapımını tamamladı.

Çınar Belediyesi , küçük esnafın iş yeri ihtiyacına cevap olmak amacıyla başlattığı projede,  Küçük Sanayi Sitesi ek hizmet birimlerinin yapımını tamamladı. Proje kapsamında 54.90 m2’lik 27 tamirhane ve 190 m2’lik 1 restoranın düzenlenemesi tamamlandı.

İş yerlerinin satışı önümüzdeki günlerde ihale yoluyla Çınarlı esnafların satışına sunulacak.

‘Çınar Halkına Hayırlı Olsun’

Proje hakkında konuşan Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Cengiz, çalışmanın sağlıklı ve çağdaş bir kent yaratma gereği olduğunu belirterek, “Yetersiz olan Küçük Sanayi Site’mizin esnafımızın ihtiyacına cevap vermesi nedeniyle başlattığımız ek iş yerleri çalışması sonuçlanmıştır. Bu vesileyle ilçemizin meskün alanlarında faaliyet gösterin küçük esnafımızın yeni hizmet birimlerine taşınmasıyla ilçe halkımıza istemeden de olsa verilen rahatsızlık son bulmuştur. Başta fiziki kirlilik olmak üzere gürültü kirliliğine sebep olan bu durum ortadan kalkmıştır. Esnaflarımızın bu iş yerlerini satın almalarını kolaylaştırıcı bir tutumla iş yerlerimiz belediyemizde satışa sunulacaktır. Bundan kasıt aşağı yukarı bedelle esnafımıza bu hizmetten faydalanması sağlanacaktır.Ek hizmet birimlerimizin Çınar halkına hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.