Çınar’dan Rojava’ya 40 Ton Gıda Yardımı

Çınar Belediyesi ve DBP’nin düzenlediği kampanya kapsamında Rojava’ya 40 ton gıda gönderildi.DBP Çınar Meclis Üyesi Sedat Ay, “Başlattığımız kampanya süresizdir. Yardımlarımız kesintiye uğramadan sürecektir. Rojava’ya sahip çıkmak insanlık onuruna sahip çıkmaktır.” dedi.

Çınar’da, Çınar Belediyesi ve DBP’nin düzenlediği yardım  kampanyası kapsamında toplanan 40 tonluk gıda malzemesi Rojava’ya gönderildi. Süresiz olarak başlatılan kampanya kapsamında, baklagil, tahıl, temizlik malzemesi, çocuk bezi, yağ, şeker gibi kuru gıdalardan oluşan 3 kamyon gıda yardımı Mürşid Pınar Sınır Kapısı’na doğru yola çıkarıldı.

DBP Çınar Meclis Üyesi Sedat Ay, kampanya kapsamında özellikle köylerden çok yardım aldıklarını ifade ederek, kampanyaya katılanlara teşekkür etti. Ay, “Başlattığımız kampanya süresizdir. Yardımlarımız kesintiye uğramadan sürecektir. Rojava’ya sahip çıkmak insanlık onuruna sahip çıkmaktır.” dedi. Ay tüç Çınarlılara Rojava’ya yardım yapma çağrısında bulundu.