Çınar Belediyesi’nden Üniversiteyi Kazanan Öğrencilere Nakdi Destek

Çınar Belediyesi, 2017-2018 eğitim yılında lisans ve önlisans üniversite programlarını kazanan 122 Çınarlı öğrenciye toplamda 61 bin TL yardımda bulundu.

Öğrencilerin kayıt ve yol masraflarını karşılamak amacıyla üniversiteye yerleşen Çınarlı öğrencilere, her yıl nakdi yardımda bulunan Diyarbakır’ın  Çınar İlçe Belediyesi, bu yıl da lisans ve önlisans üniversite programlarını kazanan 122 öğrenciye 61 bin TL nakdi yardımda bulundu. Öğrenci başına 500 TL yapılan yardım, öğrencilere verilmeye devam ediyor.

Verilen yardımdan yararlanmak için Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde ikamet etmek ve üniversiteyi bu yıl kazandığına dair, resmi bir belge gerekiyor.

Yardım başvuruları Eylül ayının sonuna kadar devam ederken, yeni başvurularla birlikte yapılacak toplam yardımın 70 bin TL’yi geçmesi bekleniyor.