Çınar Belediyesi Şehy Kasım Türbesi’nin Çevresini Düzenliyor

Çınar Belediyesi tarafından başlatılan Şeyh Kasım Türbesi’nin çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çınar’a bağlı Altun Akar Köyü’nde bulunan Şeyh Kasım Türbesi’ne, halkın daha iyi koşullarda ziyaretlerini gerçekleştirmesi amacıyla Çınar Belediyesi tarafından başlatılan çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Çalışma kapsamında 4 adet kamelya, çevre duvarı, oturma bankları, yürüyüş yolları ve son olarak da ağaçlandırma çalışmaları yapılacak.

Çalışma ile ilgili konuşan Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Cengiz, “İlçemizin önemli şahsiyetlerinden olan Şeyh Kasım  Türbesi’ne yapılan ziyaretlerde halkımızın daha sağlıklı bir ortamda ziyaretlerini gerçekleştirmesi amacıyla bu çalışmayı başlatmış bulunuyoruz. Köy halkına ve tüm ziyaretçilere hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.