Belediye Eşbaşkanı Cengiz Kent Meydanı Parkı Çalışmalarını Denetledi

Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Cengiz, Kent Meydanı Parkı’nın çalışmalarını denetledi.

Diyarbakır’ın ilçeleri arasında yapılan en büyük park olacak olan Kent Meydanı Projesi çalışmalarını denetleyen Çınar Belediyesi Eşbaşkanı Ahmet Cengiz, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapım çalışmaları sürdürülen Kent Meydanı Projesi, yaklaşık 5 milyon TL’ye mal olacak. Kent Park’ın da, çınarlı avlu, park giriş ve özgürlük ışığı, büfe, su kanalı, suya dayalı oyun alanları, nilüfer havuzu, yüzme havuzu ve tesisleri, tenis kortları ve basketbol sahaları, kafe ve restaurantlar, amfi tiyatro, paten pisti, piknik alanı, atlı gezinti yolları, gölet, otopark, çocuk oyun alanları, koşu parkuru, yürüyüş yolları ve yeşil alanlar yer alacak.

Bin 374 adet ağaç, 7 bin 516 adet çalı, yaklaşık 66 bin 550 adet mevsimlik çiçek kullanılacak parkta, çalışmalarını denetleyen Cengiz, çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Cengiz, “Kent Meydanı Parkı’nı tamamlayıp en kısa zamanda halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.