2017/ 33 Nolu Karar

Kararın Konusu Sözleşmeli Personel Ücretleri

Belediye Meclisini Teşkil Eden Kişiler

Meclis Başkanı: Ahmet CENGİZ-Belediye Başkanı
Meclis Üyeleri: Abdulkadir ARZU, Rahmi ÖZMEN, Akife ÇİFTÇİ, Mehmet Eşref MAMEDOĞLU, Kevser ARSLAN, Mehmet Mürşit EKİNCİ, Beyaz KAPLAN, Nezir ALTUNER, Fatime DENGİZ EREN, Deniz DEMİR, Suphi TURAN, Muazzez BATUR, Abdullah ÇİFTÇİ, Mehmet KARACA, Hadi GÜLÇER, Mehmet DELİ, Celal MENEKŞE, Abdulcelil YETİŞTİREN, Nazim ÖZMEN, Mahmut DAĞHAN, Mehmet ÇAKMAK, Maruf ŞEYHAN, Ramazan AZBOY

Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci Maddesine göre, 27 Ekim 2017 Cuma günü, saat 14.00’te Belediye binası toplantı salonunda toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

Yazı İşleri Müdürlüğünün 05.10.2017 tarihli “Sözleşmeli Personel Ücretleri” konulu yazısı görüşülerek gereği düşünüldü.

Belediyemize ait Kent Parkında hizmete sunulan tenis, basketbol, voleybol sahaları ile yüzme havuzu tesislerinde verilecek basketbol, voleybol, tenis ve yüzme v.b. branşlarında eğitimler verilebilmesi amacıyla 5393 sayılı Belediye Kanunun 49’uncu maddesinin üçüncü fıkrası gereğince, ihtiyaca binaen tam zamanlı sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilecek 2 adet Eğitmenin aylık ücretlerinin, Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli personel ücret tavanlarına ilişkin tablo doğrultusunda belirlenen kadro ve unvanlar bazında belirtilen miktarlara göre belirleme yetkisi Belediye Meclisinin görevleri arasında sayıldığından, 2 adet 7 dereceli Eğitmen için aylık net 1.799,06 TL + kadro karşılığı ek ücret olarak belirlenmesine meclisçe oy çokluğu ile karar verildi.

Ahmet CENGİZ

KÂTİP

Kevser ARSLAN

KÂTİP