2017/ 31 Nolu Karar

Kararın Konusu Küme Evleri

Belediye Meclisini Teşkil Eden Kişiler

Meclis Başkanı: Ahmet CENGİZ-Belediye Başkanı
Meclis Üyeleri: Abdulkadir ARZU, Rahmi ÖZMEN, Akife ÇİFTÇİ, Mehmet Eşref MAMEDOĞLU, Kevser ARSLAN, Mehmet Mürşit EKİNCİ, Beyaz KAPLAN, Nezir ALTUNER, Fatime DENGİZ EREN, Deniz DEMİR, Suphi TURAN, Muazzez BATUR, Abdullah ÇİFTÇİ, Mehmet KARACA, Hadi GÜLÇER, Mehmet DELİ, Celal MENEKŞE, Abdulcelil YETİŞTİREN, Nazim ÖZMEN, Mahmut DAĞHAN, Mehmet ÇAKMAK, Maruf ŞEYHAN, Ramazan AZBOY

Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci Maddesine göre, 26 Ekim 2017 Perşembe günü, saat 14.00’te Belediye binası toplantı salonunda toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

Yazı İşleri Müdürlüğünün 28.09.2017 tarihli yazısı ekinde sunulan “Küme Evleri Talebi” konulu yazı ekindeki dilekçeler incelenerek gereği düşünüldü.

İlçemize bağlı Bayırkonak, Leblebitaş, Karasungur, Ovabağ ve Sevindik Mahalleri öğrenci taşımacılığından faydalanabilmeleri amacıyla Belediyemize Muhtarlıklarınca mahalle merkezine uzak oldukları iddia edilen ve bu sebeple küme evleri olarak adlandırılması talep edilen yerleşim yerlerinin tespit edilmesi, adlandırılması ile ilgili çalışmaların yapılmasına, bu konuda gerekli incelemeleri yapmak ve meclise bilgi sunmak üzere konunun Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor ve İmar ve Bayındırlık Komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Ahmet CENGİZ

KÂTİP

Kevser ARSLAN

KÂTİP