2017/ 30 Nolu Karar

Karar Tarihi

25.10.2017

Karar No.

Kararın Konusu Küme Evleri (Yıllarca Mahallesi)

Belediye Meclisini Teşkil Eden Kişiler

Meclis Başkanı: Ahmet CENGİZ-Belediye Başkanı
Meclis Üyeleri: Abdulkadir ARZU, Rahmi ÖZMEN, Akife ÇİFTÇİ, Mehmet Eşref MAMEDOĞLU, Kevser ARSLAN, Mehmet Mürşit EKİNCİ, Beyaz KAPLAN, Nezir ALTUNER, Fatime DENGİZ EREN, Deniz DEMİR, Suphi TURAN, Muazzez BATUR, Abdullah ÇİFTÇİ, Mehmet KARACA, Hadi GÜLÇER, Mehmet DELİ, Celal MENEKŞE, Abdulcelil YETİŞTİREN, Nazim ÖZMEN, Mahmut DAĞHAN, Mehmet ÇAKMAK, Maruf ŞEYHAN, Ramazan AZBOY

Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci Maddesine göre, 25 Ekim 2017 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye binası toplantı salonunda toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunun 29.09.2017 tarih ve 3 sayılı ve İmar ve Bayındırlık Komisyonunun 29.09.2017 tarih ve 8 sayılı “Yıllarca Mahallesi” konulu raporları incelenerek gereği düşünüldü.

İlçemiz Yıllarca mahalle sınırları içerisinde; ancak mahallenin batısında ve yaklaşık 2 kilometre uzakta ve 20 hane olan yerleşim yerinin; alınan Komisyon kararları doğrultusunda Yıllarca Mahallesine bağlı Gogeri Küme Evleri olarak adlandırılmasına oy birliği ile karar verildi.

Ahmet CENGİZ

KÂTİP

Kevser ARSLAN

KÂTİP

Rahmi ÖZMEN

5393 Sayılı Belediye Kanununun 81. Maddesine göre tasdik olunur.

Selami KAYA

Çınar Kaymakamı

ÇINAR KAYMAKAMLIĞI

Kararın Sayısı                          :           2017/30